Fost pilot de F1 sugerează înlocuirea lui Perez la Red Bull

Fostul pilot de Formula 1 Johnny Herbert susține că scaunul lui Sergio Perez la Red Bull este „în pericol” și că pilotul mexican se străduiește să se ridice la înălțimea co-echipierului său. Max Verstappen a câștigat șase din opt curse în acest sezon, în timp ce Perez le-a câștigat pe celelalte două. Verstappen a triumfat recent în Canada, unde Perez a reușit să ajungă doar pe locul 6 după ce a plecat de pe locul 12.

Herbert, acum expert în Formula 1, crede că, în ciuda faptului că Perez a fost destul de promițător la începutul acestui sezon, a existat un punct în care nu a reușit să-și facă față. Herbert:

Întotdeauna va exista favoritism

Întrebat dacă Perez este „în siguranță” pe scaunul său de la Red Bull, Herbert a spus: „Întotdeauna va exista o doză de favoritism într-o echipă pentru că știi că unul dintre ei va livra și va livra constant. Oricât de mult a demonstrat Sergio în prima parte a sezonului și părea mai mult decât capabil să atingă performanța lui Max, a existat un punct în care nu a mai făcut-o”. Herbert crede că scaunul lui Perez este „amenințat”, dar a recunoscut că pilotul mexican este un puternic partener de echipă pentru olandez.