Grosjean penalizat cu 20 de secunde

Romain Grosjean a fost penalizat cu 20 de secunde de catre comisarii de cursa pentru coliziunea care a avut loc intre el si Jenson Button in cursa de pe circuitul maghiar desfasurata ieri.

Acest lucru insa nu ii afecteaza pozitia din cursa fiindca el a terminat la 21,54secunde chiar in fata britanicului Jenson Button care a ratat astfel sanse de a avansa o pozitie si a castiga puncte suplimentare. Si bine ca este asa.

Nu stim cine au fost comisarii de cursa si nici nu vrem sa aflam insa ambele penalizari ale francezului ni se par foarte exagerate si nedrepte si care au avut evident un impact asupra locurilor de pe podiumul de premiere.

3 comentarii

 1. Post By daniel

  Comisarii de cursa au acces la mult mai multe date decit noi care privim desfasurarea evenimentelor pe micul sau mai marele ecran. Nici penalizarea din cursa nu mi s-a parut corecta. Insa trebuie sa dam credit celor care iau decizii pentru ca sint mai in cunostinta de cauza decit noi. Interesant e ca cel depasit, Felipe Massa, nu s-a plins de faptul ca Grosjean l-a depasit in afara circuitului deloc (sau nu am primit noi info?). Si totusi a fost „amendat”.

 2. ambele penalizari au fost nemotivate. mare prostie au facut comisarii. grojean era in forma mare, pacat ca l-au oprit, putea face o figura faina. cum sa mai motivezi pilotii sa faca „show”, daca la cea mai mica miscare ii penalizeaza? asa depasiri frumoase nu am vazut niciodata in Ungaria.

 3. Post By Adrian

  Si mie mi s-au parut aiurea deciziile,la massa grosjean il depasise deja cand au intrat in viraj,deci cu toate ca francezul era in fata a fost penalizat pentru ca „a deposit” in afara pistei!!!!Massa s-a bagat pe interiorul lui grosjean iar acesta, daca nu iesea mai larg, intra in coliziune cu brazilianul!
  Pe acelasi principiu mi s-a parut ca Hamilton l-a fortat in afara pe webber si britanicul ar fi trebuit mult mai mult penalizat decat grosjean.
  Dar,deh,interese…..

Comments are closed.