Grosjean: „sunt cel mai periculos duşman al meu”

Romain Grosjean a declarat urmatoarele inainte cursei din India: ” cu siguranta am fost putin nervos inainte de startul cursei din Coreea din moment ce a fost multa presiune pe mine. Nu a fost cel mai usor start, a fost un contact in spatele meu in virajul 3 si am evitat un incident dar apoi a fost mai simplu si am putut impinge asa cum am dorit. Am fost  cel mai periculos inamic al meu in anumite momente ale sezonului, dar sper ca putem lasa aceste lucruri in urma si ca putem merge inainte.”

Legat de circuitul indian el a spus: „au fost cateva circuite noi pentru mine in acest an si sunt norocos fiindca de obicei le invat repede. Sper ca asa va fi cazul si in India deci sper sa avem date care sa ne permita sa lucram pentru calificari si cursa. Circuitul este foarte impresionant, desenul este foarte interesant cu viraje lente dar si cu sectiuni de inalta viteza. Sunt sigur ca este un circuit pe care este placut sa conduci si astept sa ii aflu secretele.”

„Din datele pe car inginerii le au deja stim cam ce trebuie facut in fiecare viraj, ce presiune sa ai in frane, cu ce viteza sa iesi din fiecare viraj, insa sigur ca gasesti niste limite si apoi vrei sa impingi mai departe aceste limite” a mai declarat francezul.