Haas îl pune pe liber pe Mick Schumacher în 2023. Echipa, la un pas să semneze cu Nico Hulkenberg

Accidentele și performanțele slabe ale lui Mick Schumacher au dat de gândit echipei Haas, care a început să-l ia în calcul pe Nico Hulkenberg, ca înlocuitor al pilotului german, pentru sezonul viitor. Călătoria lui Mick Schumacher în F1 cu echipa Haas pare să se apropie de sfârșit. Publicația germană Bild susține că Haas va anunța aducerea lui Nico Hulkenberg în următoarele zile. Șeful echipei, Guenther Steiner, declara, înainte de Marele Premiu al Braziliei, că speră să anunțe numele partenerului lui Kevin Magnussen, înainte de Marele Premiu de la Abu Dhabi.

Zvonurile privind aducerea lui Hulkenberg la echipă au luat amploare în ultimele săptămâni, după ce germanul a renunțat la rolul de pilot de rezervă la Aston Martin, unde l-a înlocuit de două ori în acest sezon pe Sebastian Vettel.

Inițial, părea că Schumacher va deveni vedeta echipei americane, după ce l-a învins pe co-echipierul Nikita Mazepin în primul său an în F1. Mick Schumacher a obținut câteva puncte în 2022, în special pe circuitul Red Bull Ring din Austria, dar o serie de accidente și unele greșeli au determinat echipa să renunțe la prelungirea contractului. După ce și-a rupt mașina în jumătate în cursa din Monaco, pe lângă alte accidente, proprietarul echipei, Gene Haas, a declarat că Schumacher a devenit prea costisitor, indiferent de potențialul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.