Haas nu va repeta greșelile din sezonul trecut

Șeful echipei de Formula 1 Haas, Gunther Steiner, crede că aceasta și-a învățat lecțiile din sezonul dificil din 2019, însă rămâne prudent în privința perspectivelor pentru acest an.

Haas s-a bucurat de un început puternic anul trecut, dar a ulterior a început să comită erori și a fost forțată să revină la specificațiile mașinii de la Melbourne.

Kevin Magnussen și Romain Grosjean au rulat specificații diferite pentru mare parte din cea de-a doua jumătate a sezonului, situație care nu a fost ușor de gestionat. Steiner este însă convins că echipa va avea acum o abordare diferită. „Nu vom mai face greșeli ca în sezonul trecut. Asta e sigur. Cred că dacă aș spune că nu am învățat lecția de anul trecut, asta nu m-ar face să mă simt mai bine”, a declarat Steiner.

Steiner spune că feedback-ul piloților cu privire la monopostul din 2020 după testele de luna trecută a fost unul încurajator. ”Toată lumea este foarte prudentă. Suntem foarte precauți în predicția noastră pentru acest sezon, pentru că nu vrem să zicem că totul e bine, iar mai apoi să ne prăbușim”.