Hakkinen: Co-echipierii, cruciali în lupta pentru titlu

Dublul campion mondial de F1 Mika Hakkinen, spune că performanțele lui Sergio Perez și Valtteri Bottas vor fi cruciale, pe măsură ce lupta pentru titlu în 2021 continuă.

Deși nu s-a întămplat prea des pînă acum, duminică, după MP al Turciei, și Lewis Hamilton și Max Verstappen au datorat co-echipierilor lor o îmbrățișare de mulțumire. Câștigând cursa și obținând punctul suplimentar pentru cel mai rapid tur, Bottas nu numai că l-a ajutat pe Mercedes să își mențină conducerea în campionat, ci l-a împiedicat pe Verstappen să obțină mai mult. În paralel, într-unul dintre cele mai importante momente ale cursei, Perez l-a oprit pe Hamilton, care își croise drum pe pistă după ce a pornit în cursă de pe poziția a 11-a

Mika Hakkinen spune că, pe măsură ce lupta pentru campionatul 2021 va atinge punctul culminant, Bottas și Perez vor trebui să continue să le ofere coechipierilor lor întregul lor sprijin.
„Pe măsură ce intrăm în ultimele șase curse din campionatul mondial, cred că Valtteri și Sergio vor juca un rol tot mai important în a oferi lui Lewis și lui Max nivelul adecvat de sprijin și opțiuni de strategie”, spune fostul pilot de F1.

„Ceea ce este clar și din acest weekend este că Mercedes a avansat față de Red Bull în ceea ce privește performanța”, spune Hakkinen, care a câștigat ambele titluri cu McLaren .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.