Hamilton, atacat de o cunoscută vedetă TV: Vrea să fie mai ”politically correct” decât liderul unui sindicat

Fostul prezentator TopGear, Jeremy Clarkson, l-a atacat dur pe Lewis Hamilton. Clarckson nu este un fan al pilotului Mercedes, dar acum a pus sub lupă viața lui Hamilton în afara Formulei 1. Fosta vedetă TopGear spune că Hamilton își pierde din popularitate din cauza declarațiilor sale de natură socială.

„Când a apărut prima dată, era strălucitor, talentat și normal și toată lumea l-a iubit”, spune Clarkson într-un articol din The Sun. De câțiva ani, însă, pilotul s-a implicat și politic, iar asta îl deranjează pe Clarkson. „A decis dintr-odată să se trezească și să fie mai ”politically correct” decât liderul unui sindicat studențesc”.

Compatriotul lui Hamilton nu este de acord cu anumite ieșiri publice ale campionului mondial de șapte ori. „După uciderea lui George Floyd, a împins Mercedes să-și vopsească mașinile în negru, vorbește doar despre cît de”eco” este el pentru că și-a vândut avionul și i-a îndemnat pe toți să fie vegetarieni. Toate acestea ar putea funcționa bine pe rețelele sociale, dar în lumea reală, acolo unde locuiesc oamenii, nu funcționează deloc”, scrie Jeremy Clarkson.

Clarkson avertizează chiar că aceasta poate fi o „problemă pentru mișcarea verde”. ”L-au făcut pe Lewis să fie un purtător de cuvânt, crezând că ne va converti și pe noi. În schimb, toți am vrea să aruncăm cu ceva în el. După fiecare cursă, Lewis Hamilton coboară din mașină și mulțumește mulțimii, sperând, probabil, că, de-a acasă, noi nu îi putem auzi huiduind”, spune fosta vedetă TopGear.