Hamilton declară că e posibil să se decidă asupra viitoarei echipe după sfârşitul actualului sezon

Lewis Hamilton spune ca este posibil sa astepte pana la finalul sezonului pentru a-si hotari viitorul, in timp ce speculatiile care il leaga de alte echipe continua. Contractul britanicului cu McLaren expira la sfarsitul sezonului curent, dar Hamilton declara ca momentan principala preocupare o reprezinta lupta din campionat, despre care recunoaste ca nu se astepta sa fie atat de intensa anul acesta.

Hamilton a concurat in F1 doar pentru McLaren, debutand la aceasta echipa in 2007. Campionul mondial din 2008 spune ca nici nu a inceput discutiile cu privire la prelungirea contractului cu actuala echipa.

“Nu am discutat inca”, le-a spus Hamilton reporterilor Joi in Canada. “Asta din cauza ca am subestimat dificultatea acestui sezon. Am subestimat cat de ocupat voi fi si apoi am realizat cat de neinsemnat este in acest moment. Campionatul este mult mai important decat ce trebuie sa fac anul urmator. Viitorul meu in acest moment nu este important. Ceea ce este important este sa profit la maxim in acest an.”

Intrebat daca decizia poate astepta pana la sfarsitul sezonului, el a spus: “Posibil.  Acest lucru este posibil.” In ciuda zvonurilor care il leaga de echipele rivale Red Bull sau Ferrari, Hamilton insista ca nu ia in considerare niciuna dintre echipe la momentul actual. “Nu ma intereseaza nimeni acum, incerc sa ma concentrez pe acest sezon si pe castigarea lui. Am alte persoane care se ocupa de aceste lucruri si cand va veni vremea vom discuta si le voi da un raspuns. Dar nu in acest moment, nici nu ma gandesc la acest lucru.”

El a mai adugat: „as putea sa ma gandesc, dar am o treaba acum de facut si nu vreau sa ma grabesc, nu e nicio graba. Da, m-am gandit la o mutare.”