Hamilton dezvăluie cît va mai rămâne în F1: Lucrurile s-ar putea schimba

Lewis Hamilton a declarat că viitorul său în Formula 1 nu mai durează mult pentru că nu intenționează să rămână „prea mult”.

De șapte ori campion mondial, Hamilton se află la jumătatea campaniei sale în F1. La începutul acestui sezon, pilotul britanic a încheiat un nou contract pe doi ani, prelungindu-și șederea la Mercedes până la sfârșitul anului 2023.

Acesta a fost al doilea acord pe care britanicul in varsta de 36 de ani l-a semnat anul acesta.

Întrebat cât timp vrea să mai concureze, Hamilton a spus: „Nu știu. Nu-mi pot imagina că prea mult, dar lucrurile s-ar putea schimba. Poate că nu vom fi într-o pandemie anul viitor și lucrurile se schimbă. Aș spune că pandemia mi-a scurtat așteptările cu privire la cât timp aș vrea să rămân, dar lucrurile s-ar putea schimba. Acum îmi place să fac ceea ce fac. Îmi place să fiu în continuare aici și sper să merit să fiu încă aici”, spune Hamilton.

Ultimele comentarii ale lui Hamilton par să excludă posibilitatea de a continua, câtă vreme Kimi Raikkonen, a anunțat recent că se va retrage la sfârșitul anului, până la împlinirea celor 42 de ani.