Hamilton dezvăluie discuțiile care se duc pentru 2021

Discuțiile din culise de pe piața auto privind piloții, pentru sezonul 2021, au început deja, a dezvăluit Lewis Hamilton, care consideră că ar putea urma o perioadă haotică.

Cei patru cei mai mari câștigători ai F1, Hamilton, Sebastian Vettel, Max Verstappen și Daniel Ricciardo, au, toți, contracte care expiră la sfârșitul anului viitor. Toți s-au exprimat până acum despre dorința de a vedea noile reglementări din F1, înainte de a-și decide viitorul.

Noul regulament a fost publicat, urmând ca echipele să decidă dacă vor face sau nu pasul în noua eră a F1. Iar Hamilton consideră că noul set de reguli ar putea veni cu o „scuturare” majoră a grilei.

„În anul care urmează o să vedem piloții schimbându-se. Pentru că asta se va întâmpla: fiecare pilot va purta discuții cu anumite echipe”, a spus Hamilton. Indiferent dacă va rămâne sau nu cu Mercedes, Hamilton spune că va continua în F1 și așteaptă cu nerăbdare să se confrunte cu Verstappen și Charles Leclerc în anii următori, pe măsură ce piloții mai tineri se impun.

„Cred că amândoi au stiluri de conducere corecte, agresive, ceea ce este minunat”, a spus Hamilton, care crede și că Ferrari are cele mai mari șanse de a oferi o mașină care poate lupta pentru titlul mondial pe termen scurt.

În ceea ce privește noile reglementări ale Liberty Media, Hamilton spune că rămâne optimist.