Hamilton: Este vorba de respect

Campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, a evaluat modul în care pare să nu mai funcționeze legătura dintre piloții Ferrari, Sebastian Vettel și Charles Leclerc.

Pilotul Mercedes a câștigat la Soci, unde Vettel a refuzat să se supună ordinului echipei de a-l lăsa pe coechipierul său, Leclerc, să treacă. Pe măsură ce piloții de la Ferrari s-au împotmolit, Hamilton a menținut presiunea, ajutându-l pe coechipierul său, Valtteri Bottas, să termine pe locul 2, după ce l-a blocat excelent în finalul cursei pe Charles Leclerc.

Acest lucru l-a determinat pe Hamilton să afirme că el și Bottas au o dinamică diferită față de rivalii de la Ferrari. „Lucrăm împreună, deci e vorba de respect. Vorbim foarte deschis despre scenarii. Valtteri a fost întotdeauna respectuos și cred că este vital ca amândoi să acționăm în consecință, ceea ce și facem”, a comentat pilotul britanic.

Pe de altă parte, Hamilton a indicat clar că ar dori să-și extindă rămânerea în Formula 1 și după contractul până în 2020. El spune că s-a implicat pentru a ajuta Liberty Media și FIA să elaboreze regulile din 2021, pe care le consideră „un pas uriaș”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.