Hamilton: „Eu am promovat sportul mai mult decât toţi piloţii laolaltă”

„Am fost aici timp de 10 ani, mi-am dat sangele, sudoarea și lacrimile pentru acest sport. Așa că, eu nu simt ca datorez ceva sportului”, a declarat Hamilton pentru CNN.

„Eu de fapt, probabil, am promovat sportul mai mult decât oricare alt pilot vreodată. Merg la mai multe evenimente la care vorbesc despre Formula 1 mai mult decât orice pilot vreodată, probabil, decat toți ceilalți piloti pusi împreună. Nu simt ca mai am vreo responsabilitate fata de F1. Am niște suporteri incredibili și am dat la fel de mult timp cât pot da pentru a îi motiva si energiza pe cei care îi fac să mă urmeze. Asadar, eu nu știu ce altceva să mai ofer.”

Hamilton Lewis tatoos

Cu toate acestea, în ciuda faptului că, Hamilton este poate cel mai popular pilot de la Michael Schumacher încoace, pilotul în varsta de 31 de ani, a explicat că nu are nici o putere în luarea deciziilor, a normelor și reglementărilor.

„În cele din urmă în sport şi afaceri … este vorba de bani și de putere”, a continuat el. „Noi putem spune multe lucruri, dar în cele din urmă sunt acei oameni care stau în scaunul lor, au stilouri, scriu cecuri de plată, fac bani, ei sunt cei care vor avea ultimul cuvânt. Nu spun că e greșit. Este la fel ca o afacere corporatista, bani reprezinta puterea, banii conduc. Oamenii care dețin sportul iau deciziile”. Întrebat dacă şi-ar dori să aibă mai multe de spus, Lewis a raspuns: „Nu cu adevarat, nu ar conta acest lucru.”

3 comentarii

 1. Post By Razvan

  Super campion!!!

 2. Post By Johann

  in ultimi 5 ani este campion si la amenzi pe sosea

  1. Post By victor L

   Trebuia sa i se gaseasca si o bubă.
   Spune-o p`aia dreapta: nu e neamţ, Johann ;)

Comments are closed.