Hamilton: Incredibil că nu am concurat niciodată pentru Ferrari!

Lewis Hamilton spune că este „uimitor” să se creadă că își va agăța casca în cui ca pilot de Formula 1, fără să fi trecut pe la Ferrari. Hamilton privește înapoi și spune: ” E un vis pentru toată lumea”.

Campionul mondial de șapte ori recunoaște că fanii italieni ai sportului cu motor îi cer constant să se gândească la trecerea la faimoasa echipă de la Maranello. „De ani de zile, ori de câte ori vin la Monza și mă întîlnesc cu fanii îi aud spunând ”Vino la Ferrari!””, a declarat pilotul Mercedes pentru Sky Italia.

„Îmi încălzesc inima, dar este oarecum uimitor că nu am concurat niciodată pentru Ferrari după atâția ani. Este un vis pentru toată lumea, un obiectiv care trebuie atins. Nu a fost niciodată posibil și niciodată nu voi ști cu exactitate de ce”, a adăugat Hamilton. El a adăugat: „Le doresc numai bine și în viitorul apropiat, dar va trebui să-i opresc să câștige campionatul mondial”.

Ferrari pariază, din cîte se pare, mai mult pe tânărul pilot Charles Leclerc, dar și pe tinerii Max Verstappen, George Russell, Lando Norris.

Un comentariu

  1. La punctajele din cursa rusească pe când să ne așteptăm?!

Comments are closed.