Hamilton: „sper ca cineva să vorbească într-o zi despre mine ca despre Schumacher”

Lewis Hamilton a declarat la Tokyo urmatoarele: „sunt multi tipi care lucreaza la masina mea din 2007, sunt altii care sunt implicati in echipa inca de cand am inceput relatia cu McLaren (de la 13 ani n.a.) si am o relatie foarte buna cu ei si nu am avut sansa sa le vorbesc. I-am spus lui Martin (Whtimarsh) ca vreau sa ne intalnim cu totii si sa vorbim cu intreaga echipa si sa le raspund la orice intrebare pe care acestia ar avea-o.”

„Am incercat sa il prind si pe Ron dar nu am reusit sa vorbesc cu el” a mai spus britanicul fiind intrebat daca crede ca Ron Dennis se simte tradat de plecarea sa, britanicul a spus ca pentru acest lucru trebuie sa fie intrebat chiar Ron.

El a mai adaugat: „cand am vorbit cu Martin i-am spus ca planul nu este sa ard podurile dintre noi. Nu a fost nici o lupta cu McLaren. A fost foarte, foarte stresant sa iau decizia pe care am luat-o. La un moment am spus: haide sa o fac si in urmatorul moment am zis: am sa raman. A fost important sa o fac in termenii mei. Nu am vrut sa fiu impins si presat desi a fost o presiune imensa. Am avut unele termene limita dar nu am mers pana la capat.”

„As fi putut ramane si ar fi fost mai usor. Ei (McLaren) sunt o echipa incredibila. Au cele mai bune facilitati de departe. Fabrica este de neatins; ei au tot ce le este necesar, ei vor castiga in continuare” a marturisit Lewis si intrebat fiind de aspectul financiar a zis: „am avut doua oferte pe masa care au fost foarte, foarte similare. Una avea intr-o masura minima mai putine zile de relatii cu publicul dar nu a fost vorba despre acest lucru. Martin m-a intrebat daca puteau sa faca mai mult si i-am spus: sincer sa fiu, este vorba de provocare. Nu stiu ce se va intampla. Stiu doar ca toata lumea trebuie sa experimenteze aceste lucruri, sa lucrezi cu noi oameni, intr-un nou mediu. Face parte din procesul de maturizare. Cred ca este ultimul pas al independentei mele.”

Intrebat daca va putea sa faca fata la un proiect mai dur asa cum a facut Schumacher cand a lasat echipa Benetton pentru Ferrari si a avut un succes urias el a raspuns „nu avem alt pilot in Formula 1 cu exceptia lui Schumacher care este cunoscut pentru acest lucru. Sper ca intr-o zi cineva sa spuna acest lucru si despre mine. La modul cum vad lucrurile este ca merg pe o cale diferita. Dar daca calea ma aduce inapoi la McLaren cine stie?”

 

Un comentariu

  1. Chiar daca va avea un contract pe 3 ani cu mercedesde la anu, cred ca Hamilton va reveni dupa primul an la Mclaren.

Comments are closed.