Hamilton spune că se aşteaptă la discuţii dure în negocierea cu McLaren

Cu contractul sau care se apropie de sfarsit la capatul acestui an si fiind timpul pentru negocieri, Hamilton spune ca se asteapta ca acestea sa fie dure, fiindca vor avea loc cu patronul echipei McLaren, Ron Dennis, dar in acelasi timp se asteapta sa se ajunga si la o finalizare a discutiilor intr-o perioada de timp minima.

„Ron este un negociator foarte dur. El a fost foarte dur cand am negociat contractul pe care il avem in prezent si ma astept ca el sa se comporte la fel cand vom discuta urmatorul contract” a declarat Lewis Hamilton.

El a adaugat insa: „ca sa fiu sincer, nu vad sa fie multe probleme de discutat”. El a spus in mod repetat ca nu vrea sa se concentreze pa viitorul sau contract acum cand campionatul este asa de incins si lupta pentru titlu foarte stransa intre mai multi piloti.

„In continuare vreau sa castig fiecare cursa. Doar ca trebuie sa fi putin mai axat pe strategie in acest an in abordare pe care ai. Am vazut pana acum 7 castigatori diferiti si eu cu Alonso am punctat in fiecare cursa. Dar campionatul este foarte strans.  Nu cred ca abordarea este una foarte diferita, dar trebuie sa fii mai atent in acest an in cum faci lucrurile sa functioneze” a incheiat britanicul.