Hulkenberg spune că nivelul monopostului Sauber este inacceptabil

Potrivit surselor Blick din Elvetia si a Auto Motor und Sport din Germania, Nico Hulkenberg a comunicat echipei sale chiar dupa terminarea cursei din Malaezia ca rezultatul a fost de neacceptat si mai ales modul in care se comporta masina.

„Va multumesc, dar trebuie sa imbunatatim in multe arii masina. Situatia actuala este de neacceptat. Cand am mers la acelasi nivel ca si Ferrari, Lotus si McLaren foarte rapid am distrus pneurile” a declarat tanarul german.

El a adaugat: „acum avem o multime de informatii si impresii si sper ca putem sa tragem concluziile potrivite. Sunt inca arii in care noi suntem mult in urma. Masina nu mi se potriveste ca si un pantof”.

Comentariu F1 Manager: foarte interesanta declaratia lui Hulkenberg si ne arata ca masiniile din pluton au aceasi viteza si ritm ca si cele din fata sau pot avea.Insa, insa … nu se inteleg la fel de bine cu penurile Pirelli. Incredibil de trist. Pilotii sunt la fel, motoarele la fel, aerodinamica la fel, mecanica la fel, dar „noroc” cu pneurile.

 

 

2 comentarii

  1. Hm da, el batman ca se duce la Sauber, trebuia sa ramana la Force india.

  2. Post By daniel

    A si avut Hulkenberg o comunicatie radio cu echipa amuzanta. Era prins intr-un „trenulet” cu Massa, Kimi, Grosjean si a zis ceva de genul ca nu mai poate continua in ritmul asta, o calca ca si nebunul dar nu mai poate tine ritmul cu ceilalti. Sauber nu au avut nici anul trecut un monopost foarte comeptitiv. Tot de mijlocul plutonului au fost.

Comments are closed.