Inegalabilul Kimi si autenticul Briatore

Flavio Briatore a declarat ca el a fost doua zile racit in urma contactarii virusului sars-cov si ca a fost mai usor decat o pneumonie obsinuita. Nu vrea sa bagatlizeze boala, dar nu face nimanui bine panica creata prin raportarea zilnica a numarului de infectati si prin neglijarea problemelor reale cauzate de sars-cov cum ar fi : prabusirea economica.

Intre timp finalndeul Kimi Raikkonen a publicat o poza pe o retea de internet sub care a scris: evolutia pilotilor in Formula 1. Poza principala a articolului. Si apoi a pus o poza cu el la care a consemnat: „Nu iti fa griji, nu toate sperantele sunt pierdute”.

Adica: Bărbaţii rămân Bărbaţi!

2 comentarii

  1. Hahahahaha!

    Tare de tot!

  2. Post By victor L

    Sint cu totul de acord: „nu face nimanui bine panica creata prin raportarea zilnica a numarului de infectati si prin neglijarea problemelor reale cauzate de sars-cov cum ar fi : prabusirea economica.”
    Dar exista si reversul: progresistii de azi, noii stingisti, si media deontoloaga, le sar la git guvernantilor ca nu iau masuri contra virusului parsiv. Iar guvernantii timorati de pierderea voturilor, iau masurile cele mai simple: # stayhome si puneti masca pe figura :D
    (Unii au facut niste bani gramada cu mastile astea.)

Comments are closed.