Înlocuitorul lui Bernie Ecclestone declară că este pregătit

Omul de afaceri austriac Peter Brabeck-Letmathe a confirmat pentru Kleine Zeitung ca este pregatit sa il inlocuiasca pe actualul sef al Formulei 1 in 24 de ore.

“Este adevarat ca am agreeat sa preiau pozitia de director supervizor al consiliului de administratie printr-o functie momentan onorifica” a declarat el.

Apoi a adaugat „daca F1 devine o companie publica este important ca directorul sa fie independent. Cu siguranta speram ca Bernie sa fie sanatos un timp indelungat si sa continue sa munceasca. Sunt deja impresionat de performanta sa. Dar desigur este nevoie de aceasta functie pe care am acceptat-o ca sa asiguram succesul afacerii. La Nestle am invat sa ma asigur ca oricine din conducere poate sa fie inlocuit in 24 de ore. Deci trebuie sa ne gandim cum putem sa il inlocuim si pe Bernie in aceleasi conditii.”

Comentariu F1 Manager : se vede din activitatea sa de pana acuma si prin luarile de pozitii avute ca este o persoana fara scrupule si care este orientata exclusiv spre rezultatul financiar al unei afaceri. Speram sa nu ajungem sa il regretam pe Ecclestone.