Istoria se scrie acum: Mich Schumacher în Formula 1 de anul viitor

Mich Schuamcher fiul lui Michael Schumacher desemnat cea mai influenta persoana din istoria Formulei 1 va pilota in Formula 1 incepand cu sezonul urmator, in ceea ce se anunta un contract pe mai multi ani de catre echipa americana Haas.

El va pilota alaturi de colegul sau actual de pe grila Formulei 2, rusul Nikita Mazepin.

„Perspectiva de a fi pe grila de Formula 1 anul viitor mă face incredibil de fericit”, a spus Schumacher miercuri. „De asemenea, vreau să recunosc și să extind dragostea mea către părinții mei. Știu că le datorez totul. Am crezut întotdeauna că îmi voi realiza visul de a pilota in Formula 1.” a declarat germanul.

„O mulțumire imensă trebuie să mearga și pentru toți suporterii mei din sportul auto care m-au susținut de-a lungul carierei mele. Voi da totul, așa cum fac întotdeauna, și aștept cu nerăbdare să merg în această călătorie împreună cu Haas F1 și ei „, a adăugat el.

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, a declarat că Schumacher „a câștigat oportunitatea” prin performanțele sale puternice în Formula 2. În prezent, tânărul pilot german conduce clasamentul Formulei 2 și va căuta să obtina titlul modnial in Formula 2 in acest sfarsit de saptamana.

2 comentarii

  1. Cam pompos titlul.
    Ca Michael a scris istorie in F1 este de necontestat.
    Dar sa vedem mai inainte rezultate de la fiul si apoi putem vorbi.
    Din pacate Haas nu e un monopost in care sa poti arata ceva.
    Il mai trage inapoi si motorizarea foarte slaba.

  2. Istorie este. Fiul lui Schumacher in Formula 1. E o fila de istorie. Părerea mea.

Comments are closed.