Jenson Button, slalom printre întrebările privind relația cu Hamilton

Fostul pilot de F1, Jenson Button, a încercat să evite unele răspunsuri, atunci când a fost întrebat de relația sa cu fostul coleg de echipă de la McLaren, Lewis Hamilton.

După ce a câștigat campionatul piloților cu Brawn în 2009, Button a trecut la McLaren, unde a făcut echipă cu Hamilton timp de trei sezoane, înainte ca Hamilton să treacă în barca celor de la Mercedes, unde a făcut cea mai mare performanță.

Cei doi piloți au avut o ciocnire faimoasă la Marele Premiu al Canadei din 2011, forțându-l pe Hamilton să se retragă dintr-o cursă pe care Button a reușit să o câștige în circumstanțe remarcabile.

În 2017, Button descria relația cu fostul său coechipier drept „ciudată”: ”La jumătatea acestui prim sezon, l-am depășit pe Lewis la numărul de puncte. Oare i-a plăcut să fie bătut de coechipierul său? Probabil că nu, dar este un concurent redutabil și sunt sigur că, la fel ca mine, a apreciat provocarea. De aceea facem ceea ce facem”.

Zilele trecute, într-un interviu la postul de radio TalkSport, Button a răspuns unor întrebări legate de relația cu Hamilton. Întrebat dacă fostul său coechipier britanic este cel mai bun pilot de F1, Button a spus: „Este foarte bun. Am fost colegi de echipă timp de trei ani, așa că am putut vedea cât de bun este. Abilitatea lui naturală este fantastică”.

În schimb, când a fost întrebat dacă poate fi comparat cu Jackie Stewart și cu alte legende din F1, Button a adăugat: „Nu, nu poate fi comparat.” Reporterul a vrut să afle și dacă Hamilton este „un tip drăguț”, însă Button a încercat să schimbe subiectul, spunând: ”Cam multe întrebări!”. Reporterul a insistat: ”Deci nu e? În regulă. Spune atunci, „nu, nu-mi place de el”. Replica lui Button a venit imediat:”Tu ai spus-o!”.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Am inteles: Hamilton e un nesuferit.

Comments are closed.