Jerome d’Ambrosio îl va înlocui pe Grosjean la Monza

In urma penalizarii suferite, Romain Grosjean pilotul Lotus nu va lua startul in cursa de la Monza, cursa ce se va disputa in 9 Septembrie. Printre pilotii enumerati ca ar putea sa ii ia locul a fost si Jerome d’Ambrosio, lucru confirmat astazi de echipa.

„Tot timpul am cautat oportunitatea de a reveni in Formula 1 in 2012. Astfel ca aceasta oportunitate care mi se ofera o prind cu ambele maini. Monza este un circuit superb dar si foarte tehnic si nu vreau sa subestimez sarcina pe care o am de indepinit fiindca doresc sa recompensez echipa pentru increderea ce mi-a fost acordata. Sper ca in cursa de Duminica sa imi arat intregul potential si valoarea” a declarat Jerome.

Eric Boullier a spus: „cand am semnat cu Jerome ca al treilea pilot al echipei am cautat un tanar talentat, plin de incredere, motivat puternic si care a luat startul in 2011 in intregul sezon. El a facut o treaba buna in testele de la Mugello si fiind jumatate italian speram ca pe langa Alonso publicul sa fie de partea lui. Va avea o sarcina dificila dar noi vom face tot ce putem ca sa il ajutam in toate aspectele.”