Jordan: Lewis Hamilton va pleca la Ferrari

Lewis Hamilton poate ajunge la Ferrari? Eddie Jordan, fost șef de echipă de F1, crede că situația globală actuală ar putea transforma această fantezie într-o realitate.

După ce au apărut speculații despre iminenta ieșire din Formula 1 a echipei Mercedes, Eddie Jordan vine acum și anticipează că Hamilton nu va avea de ales decât să se mute la Ferrari. El spune că echipa italiană este singura din F1 care ar putea să-i plătească salariul pilotului britanic. „Lewis va trece la Ferrari. Doar italienii își pot permite să-i dea un salariu și știu că el merită”, a spus Jordan pentru Sport1 și F1-Insider.com.„Verstappen va rămâne cu Red Bull și va încerca să-l învingă pe Lewis. Dar asta va fi foarte dificil”, a anticipat el.

Recent, dorind să spulbere zvonurile lansate de unele tabloide britanice cu privire la o astfel de mutare, Hamilton a postat un mesaj pe social media: „În primul rând, nu visez la o altă echipă. Sunt alături de echipa mea de vis.
În al doilea rând, nu există un obstacol în calea mea, deoarece nu încerc să mă mut. Rămân alături de oamenii care au avut grijă de mine din ziua 1. Suntem cea mai bună echipă! @ Mercedesamgf1.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Titlu: „Lewis Hamilton va pleca la Ferrari ”
    Hamilton: „În primul rând, nu visez la o altă echipă. Sunt alături de echipa mea de vis.
    În al doilea rând, nu există un obstacol în calea mea, deoarece nu încerc să mă mut. Rămân alături de oamenii care au avut grijă de mine din ziua 1. Suntem cea mai bună echipă! @ Mercedesamgf1.”
    Concluzia? titlu mincinos. Sau Jordan mincinos.

Comments are closed.