Jos Verstappen, critici pentru Red Bull: Noi nu am progresat deloc, ceilalți au făcut-o

Jos Verstappen, tatăl lui Max Verstappen, a adus critici echipei Red Bull, despre care spune că nu a înregistrat progrese încă din vacanța de vară. Fostul pilot de F1 susține că și monopostul și motorul sunt mult în urmă în comparație cu rivalii de la Mercedes și Ferrari.

Înainte de pauza din această vară, tânăra vedetă a celor de la Red Bull a fost în cea mai bună formă, obținând victorii atât în ​​Austria, cât și în Germania, dar și în Ungaria, unde a plecat din pole position, deși victoria i-a fost smulsă în tururile finale de Lewis Hamilton.Cu toate acestea, în cursele de după pauza de trei săptămâni, Red Bull nu a fost atât de competitiv, cu un Verstappen care a ajuns pe podium o singură dată. „E foarte frustrant. În ultimele curse înainte de pauza de vară a mers foarte bine, dar după vacanță noi nu am progresat deloc, in timp ce celelalte echipe au făcut-o”, a spus Jos Verstappen.

Fostul pilot susține că fiul său, Max, nu are ce face. „Depindem de echipă, mașina este puțin în urmă, motorul este puțin în urmă, trebuie să se lucreze mai mult pe această combinație dacă vrem să concurăm pentru titlul mondial anul viitor”.

Jos nu și-a ascuns pesimismul. „Era de așteptat să reducem diferența în fața concurenței, dar în momentul de față nu pare să se întâmple. Trebuie să muncim din greu pentru a reduce diferența, altfel și anul viitor va fi pierdut”.

Un comentariu

  1. S-a trezit betivul sa vorbeasca …. jalnic caracter!

Comments are closed.