Jos Verstappen, reproș pentru Max: Nu trebuia să comenteze

Jos Verstappen consideră că fiul său, Max Verstappen, ar fi trebuit să nu comenteze asupra acuzației că nu a încetinit la ridicarea steagului galben, în calificările de la Marele Premiu al Mexicului, și astfel să nu provoace FIA ​​să-l sancționeze cu trei locuri pe grila de start.

Verstappen junior a revendicat sâmbătă pole position, după ce a terminat cu cel mai rapid tur, dar a fost retrogradat pe locul patru, dupa ce a fost penalizat pentru că nu a încetinit la locul accidentului lui Valtteri Bottas. Olandezul a declarat ulterior că nu este de acord cu sancțiunea comisarilor de cursă, considerând-o nedreaptă.

Jos Verstappen spune însă că fiul său nu va mai avea astfel de reacții pe viitor. „Cred că nu ar fi trebuit să spună nimic. Max mi-a mai spus că nu a văzut deloc steagurile galbene, lucru pe care îl înțeleg, pentru că în mod normal ești informat de echipă într-un astfel de moment. A văzut, de asemenea, că alții nu au fost sancționați, așa că Max este dezamăgit că numai el a primit pedeapsa!”, spune Jos.

Tatăl pilotului olandez spune că fiul său spune ceea ce gândește, iar asta nu corespunde unui sport de top.
„E bine că Max este atât de direct, dar de data aceasta nu ar fi trebuit să spună nimic ”, a explicat el.