Juan Manuel Correa, supus unei operații „de succes” timp de 17 ore

Pilotul Juan Manuel Correa, implicat în accidentul de Formula 2 din luna august, în care şi-a pierdut viaţa francezul Anthoine Hubert, la Spa-Francorchamps, a fost supus unei operaţii la piciorul drept care a durat 17 ore. După ce a trecut de acest hop, pilotul, în vârstă de 20 de ani, a spus că este „impresionat de numărul imens de mesaje de încurajare și de dragoste pe care le-am primit”.

În primele declarații pe care le-a făcut după intervenția chirurgicală, Juan Manuel Correa le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul „imens” din această perioadă.

Familia lui Correa a dat publicității un comunicat în care spune că tânărul a suferit o intervenție chirurgicală de 17 ore în spitalul din Londra, duminica trecută, medicii fiind încrezători că procedura a fost un succes/
Pilotul american de origine ecuadoriană rămâne sub „observație atentă” și este acum programat pentru „o intervenție chirurgicală suplimentară, mai puțin complexă”, în două săptămâni. El ar putea părăsi spitalul peste o lună și jumătate.

„Aceste săptămâni au fost extrem de dure, mai dure decât orice lucru cu care m-am confruntat atât fizic, cât și mental”, a spus Correa într-o declarație.

„Înțeleg viitorul meu în ceea ce privește recuperarea picioarelor, în special piciorul drept este încă nesigur, iar reabilitare fizică va fi extrem de lungă și complicată. Încă procesez tot ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care, într-un fel sau altul, mi-a arătat sprijinul său. Sunt impresionat de numărul mare de mesaje pe care le-am primit. Vă mulțumesc tuturor din suflet și vreau să știți că încurajările voastre au făcut diferența”, a transmis pilotul.