Jules Bianchi la Marussia în locul lui Luiz Razia

John Booth directorul echipei a spus ca pentru a asigura viabilitatea financiara a echipei pe termen lung a trebuit sa faca acest lucru. Adica a admis ca a fost o decizie bazata pe interese financiare asa cum a fost si in cazul intreruperii contractului lui Timo Glock si semnarea inclusiv a contractului cu Luiz Razia.

Jules Bianchi a spus ca s-a atins obiectivul de a concura in Formula 1 in acest an si ca multumeste academiei Ferrari care i-a oferit aceasta sansa. Si el recunoaste ca influenta si banii echipei italiene l-au adus pe grila de start. Mai declara si faptul ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte ocupate pentru el, pegatirea necesara pentru startul de la Melbourne fiind una extrem de intensa.

Oare ce o fi in sufletul lui Luiz Razia si a celo din jurul sau? Cine mai sta in Formula 1 sa se uite la detalii de acest gen? Cine a stat si i-a pasat de Timo Glock care a fost aruncat afara? Sau de faptul ca un pilot de top 7 – spunem noi – ca Heikki Kovalainen a plecat din Formula 1?

 

 

3 comentarii

  1. Post By daniel

    Pacat ca nu mai e pe grila Timo Glock sau Heikki Kovalainen sau Kamui Kobayashi. Din pacate echipele mici se finanteaza din sponsorii pilotilor si nu sint independenti.

  2. Post By Carlos Reutemann

    Pai ce, Kobayashi nu aducea si el bani ?!

Comments are closed.