Kobayashi este increzator pentru ce poate obtine in China

Kamui Kobayashi se asteapta ca circuitul din Shanghai ce va gazdui Marele Premiu al Chinei saptamana viitoare sa se potriveasca masinii sale Sauber C31.

Sauber vine dupa ce a obtinut un loc doi prin Sergio Perez in Malaezia, dar acest rezultat a fost obtinut si pe baza conditiilor meteo ce au facut ca o mare parte a cursei sa se desfasoare in conditii de ploaie.

“Intotdeauna am avut un sentiment bun pentru acest mare premiu” a spus Kobayashi. “Imi place mult acest circuit de langa Shanghai pentru ca imi face placere deosebita sa merg prin curbele rapide ale traseului si de asemenea cred ca caracteristicile circuitului se potrivesc bine masinii noastre. Anul trecut cursa a fost spectaculoasa si am reusit sa obtin un punct dupa ce am plecat de pe locul 13 pe grila.”

“Temperatura de pe pista s-ar putea sa fie mai mica decat cea din Malaezia si ma astept sa fie mai asemanatoare cu ceea ce am avut in Melbourne si asta de asemenea ar fi mai bine pentru pneurile noastre; dar vom vedea cum stau lucrurile odata ce ajungem acolo. Oricum, merg in China plin de incredere si dupa aceasta mica pauza va fi interesant de vazut cine si ce imbunatatiri aduce la masina” a continuat el.