Kvyat: După revenirea la Toro Rosso, conduc mai bine ca niciodată

Daniil Kvyat spune că a ajuns la un nou nivel de performanță după întoarcerea la Toro Rosso, echipa care l-a abandonat înainte de sfârșitul sezonului 2017.

După ce a obținut cel mai bun rezultat de la revenirea sa, locul șapte la Marele Premiu din Monaco, pilotul rus a declarat că este „într-o formă foarte bună” în acest moment. „Sunt foarte mulțumit de felul în care merg lucrurile pentru mine. Conduc mai bine decât am făcut-o vreodată, așa că sper că asta va aduce lucruri foarte bune în viitorul apropiat”.

Deși Toro Rosso a obținut cel mai bun rezultat al sezonului de până acum la Monaco, una dintre cele mai neobișnuite piste din F1, Kvyat crede că echipa poate fi competitivă pe o gamă mai largă de circuite. „Am fost buni de fiecare dată în acest an. Am făcut îmbunătățiri după Australia, cursă în care, la un moment dat, am avut cea mai rapidă mașină de pe pistă, iar apoi am mers din ce în ce mai bine”, spune pilotul rus.

După ce s-a confruntat umăr la umăr cu Carlos Sainz la Monaco, Kvyat afirmă că echipa poate concura pentru o poziție similară în Canada. „Dacă ne facem treaba bine, cred că putem fi competitivi acolo”, susține el.