Leclerc spune că nu va fi numărul doi la Ferrari

Charles Leclerc nu are intenția să joace un rol secundar alături de Sebastian Vettel la Ferrari, anunțând că va face totul pentru câștigarea titluului în 2019. Vettel a avut o relație bună cu coechipierul Kimi Raikkonen, însă a fost anunțat că finlandezul va părăsi Scuderia, pentru a pilota în 2019 la Sauber Alfa Romeo.

Acum situația se schimbă pentru Vettel, iar speculațiile legate de faptul că venirea tânărului pilot, de doar 21 de ani, i-ar putea lua pilotului german statutul de lider au fost imediat spulberate de Leclerc.
„În fiecare echipă, anul se începe pe picior de egalitate. Apoi, la un moment dat, un pilot luptă pentru campionat, iar celălalt nu. De aceea, cred că este normal ca cel de-al doilea pilot să-l ajute pe primul, lucru pe care sunt gata să-l fac în cazul în care eu sunt cel de-al doilea pilot și nu am șansele de a câșitga campionatul. Dar nu cred că voi merge acolo ca al doilea pilot”, a afirmat Leclerc.

Deși este considerat viitorul echipei Ferrari, Leclerc spune că nu este intangibil, dacă nu va face performanțe: „Sincer, dacă nu sunt destul de bun anul viitor, Ferrari ar trebui să renunțe la mine, lucru pe care l-aș înțelege”.

Un comentariu

  1. prea cu picioarele pe pamant, ce cauta tanarul acesta la tractorul rosu? sper ca el sa faca ceva ca de alti …..

Comments are closed.