Lotus a desemnat pilotii pentru testele de la Mugello

Jérôme D’Ambrosio va fi primul pilot Lotus care va conduce masina E20 pe circuitul de la Mugello in cadrul testelor ce vor avea loc aici in perioada 1-3 Mai.

El a declarat: „este o oportunitate uimitoare pentru mine si as dori sa multumesc echipei Lotus pentru ca imi acorda sansa sa testez masina E20; este o masina grozava si de abea astept sa ma urc la volanul ei. Am spus tot timpul ca al treilea pilot in cadrul unei echipe de varf este cel mai bun lucru pentru mine in acest an. Am invatat multe deja alaturi de echipa Lotus si acesta este numai inceputul.”

Eric Boullier, directorul echipei a declarat ca: “Jérôme a fost foarte rabdator, a luat parte la toate cursele din acest sezon si a fost un vizitator regulat si constincios al fabricii noastre din Enstone. I-am oferit o zi intreaga de teste la bordul masinii E20 si asteptam sa ne ofere informatii despre comportamentul masinii. Testele de la Mugello ne ofera sansa de a incerca unele componente noi pentru monopost si speram sa mai facem un alt pas inainte.”

In data de 2 Mai la bordul monopostului E20 va urca Kimi Raikkonen, urmand ca ultima zi de teste sa fie folosita de catre colegul sau Romain Grosjean.