Lumea sportului cu motor i-a adus un ultim omagiu lui Anthoine Hubert

Lumea sportului cu motor i-a adus, marți, un ultim omagiu lui Anthoine Hubert, pilotul francez de F2, mort în urma tragicului accident de la Marele Premiu al Belgiei, la 31 august.

Prieteni apropiați și colegi de curse din F1, de la Charles Leclerc, Pierre Gasly, Esteban Ocon până la George Russell, s-au numărat printre cei care au participat la funeraliile tânărului de 22 de ani și la slujba oficiată în Catedrala Chartres, din nordul Franței. Printre fotografiile cu tânărul pilot, lumânări, flori și drapelul francez, s-au aflat și căștile pe care le purta Antoine în curse.

„Anthoine, zâmbetul și energia ta sunt imaginile pe care le vom avea mereu cu noi”, a spus fostul campion de F1 Alain Prost, care a lucrat cu tânărul pilot la programul Renault pentru piloți.

Alain Prost a vorbit și despre „bunătatea, curiozitatea, inteligența, profesionalismul și blândețea” care îl caracterizau pe Hubert, dar și despre„căutarea lui continuă pentru perfecțiune, care l-ar fi propulsat spre un viitor luminos”.
Și pe social media au apărut comentarii despre cel care a fost Antoine Hubert.

Campionatul F2 a postat pe Twitter următorul mesaj: „Astăzi, ne-am amintit de lumina strălucitoare a uneia dintre cele mai strălucite stele noastre, Anthoine Hubert, alături de restul oamenilor comunității sportului cu motor”.

Pilotul Juan Manuel Correa, care a fost implicat și el în accident, se află într-o stare critică, dar stabilă, într-un spital din Marea Britanie.

Un comentariu

  1. La inmormantare a fost si Mick Schumacher si Jean Todt.

Comments are closed.