Mâine începe ultima sesiune de teste

Maine incepe ultima sesiune de teste inaintea sezonului de Formula 1 ce va debuta in Australia in 15 Martie.

Echipele sunt ingrijorate si arunca un ochi spre cer. Nu ca i-ar fi apucat vreo evlavie anume ci din cauza vremii care se anunta ploioasa.

La ce sa ne uitam? La masini, dar si la piloti. Este de asteptat ca toate echipele sa scoata secretele din buzunar in aceste zile de test si sa alegre pe circuit cu ceea ce vor alerga si in Australia.

Este de asteptat ca cei de la Red Bull sa vina cu inovatii la monopostul RB9 care oricum a impresionat in testele de pana acum. McLaren vor alerga si ei cu cea mai rapida masina despre care Button a spus ca uneori merge bine alteori nu merge bine.

Cei de la Ferrari ar trebuii sa vina cu ceva diferit dupa ce multa lume a ridicat spranceana in urma declaratiei lui Felipe care a spus ca masina de la Barcelona este identica cu cea de la Jerez. Lewis Hamilton a cerut mai multa apasare aerodinamica in mod repetat inginerilor de la Mercedes si este de asteptat ca si acestia sa vina si cu altceva pe masina. Vizibil sau nu.

Lotus? Lotus au fost foarte buni deja si mici modificari cu siguranta ca vor avea si ei pe monopost, in timp ce echipa Williams va continua sa isi descopere masina lansata la inceputul celui de al doilea test de la Barcelona.

Este de asteptat ca al doilea pilot al echipei Force India sa fie anuntat cel mai tarziu Vineri. Oare cine va castiga lupta dintre Bianchi – Ferrari si Sutil – Mercedes?

 

2 comentarii

  1. Ati uitat sa mentionati „locatia” celei de-a treia sesiuni de teste.
    Barcelona, in intervalul 28 Feb – 3 Martie.

  2. Off:
    Se pare ca ca FI va concura anul acesta cu perechea Sutil – di Resta.
    Nicolas Todt a imputernicit aceasta informatie!

Comments are closed.