Marele Premiu al Bahrainului și cel al Vietnamului, amânate

Marele Premiu al Bahrainului și cel al Vietnamului au fost amânate din cauza răspândirii globale continue a coronavirusului. Cursele fuserseră stabilite pentru 20-22 martie, Circuitul Internațional Bahrain din Sakhir și 3-5 aprilie , Circuitul Hanoi, recent finalizat.

Decizia vine după anularea Marelui Premiu al Australiei, de deschidere a sezonului din acest an, și a amânării anterioare a Marelui Premiu al Chinei, care urma să aibă loc în perioada 17-19 aprilie.

Formula 1 și FIA anunță că vor continua să colaboreze îndeaproape cu organizatorii curselor din Bahrain și Vietnam pentru a monitoriza situația și a studia viabilitatea posibilelor date alternative pentru ambele curse.
Președintele Formula 1, Chase Carey, a declarat: „Situația globală în ceea ce privește COVID-19 este fluidă și foarte dificil de prevăzut și avem timp pentru a evalua situația și a lua deciziile corecte. Luăm această decizie alături de FIA și de promotorii noștri pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați în Formula 1 și a fanilor noștri. Marele Premiu din Bahrain este o cursă interesantă în programul nostru și așteptăm cu nerăbdare să fim din nou acolo cât de curând putem. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să deschidem cursa inaugurală a Vietnamului și să aducem spectacolul F1 într-unul dintre cele mai interesante orașe din lume”.