Maria de Vilotta și-a pierdut ochiul drept în urma accidentului suferit

Accidentul suferit de pilotul de teste Maria de Vilotta despre care F1 Manager a scris mai multe ieri se pare a are urmari cu adevarat dureroase. Echipa Marussia a confirmat prin chiar directorul echipei ca aceasta si-a pierdut ochiul drept.

„Suntem recunoscatori pentru grija medicala pe care Maria a primit-o si familia ei ar dori sa multumeasca echipei medicale de neurochirurgi si plasticieni care s-a ocupat de ea. Cu mare tristete trebuie sa va comunic ca datorita ranilor suferite, Maria si-a pierdut ochiul drept. Grija fata de Maria si familia ei sunt prima noastra prioritate. Familia ei este la spital si facem tot ceea ce putem ca sa ii sprijinim. Cerem tuturor sa aiba rabdare si intelegere fata de starea Mariei. Vom furniza informatii suplimentare atunci cand va fi potrivit tinand cont si de respectul ce trebuie acordat familiei acesteia” a declarat John Booth directorul echipei.

El a mai spus ca doreste sa multumeasca serviciior de urgenta, ca se analizeaza cauzele care au dus la acest eveniment tragic si ca multumeste tuturor celor care au trimis mesaje de suport pentru Maria si familia ei.