Marko: Cea mai bună parte din pachetul Red Bull este motorul Honda

Helmut Marko a vorbit despre performanța Red Bull în timpul deschiderii sezonului de Formula 1 2019. Marko crede că Red Bull are o forță mai mică cu 10 cai putere față de Mercedes, însă susține că motorul monopostului va fi modernizat în curând.

„Sperăm ca forma Mercedes sa fi fost specifică cursei de la Melbourne”, a declarat Marko pentru Auto Motor. „Am fost înaintea celor de la Ferrari, dar în final, vrem să fim în fața tuturor”.

Echipa Red Bull rămâne încrezătoare în pachetul ei, considerând că motorul lor este o adevărată forță. „Cea mai bună parte din pachet este motorul Honda. Trebuie să îmbunătățim șasiul”, a spus Marko.

„Avem prea puțin forță de apăsare, dar asta se naște din filosofia ultimilor cinci ani, unde am fost nevoiți să compensăm constant lipsa de performanță. De aceea nu am avut o șansă prea mare la Melbourne. Nu exista în imaginația noastră”.

Marko crede însă că Red Bull a alergat cu o putere mai mică decât Mercedes.

„Conducerea ne-a promis că în curând va veni mai multă putere. Depinde de noi să dezvoltăm șasiul pentru a ne apropia de aștepările oamenilor”, spune Marko.

Un comentariu

  1. Post By daniel

    In Australia nu conta foarte mult puterea motorului.
    Insa se vede ca nu e mult inferior unui Merc sau Ferr

Comments are closed.