Martin Withmarsh afirmă că problemele McLaren sunt rezolvate

„Sunt increzator ca problemele pe care le-am avut pana acum au fost rezolvate si sunt de domeniul trecutului. Sunt constient ca sub presiunea castigarii F1 exista lucruri care vin si te surpind. Deci trebuie sa fim vigilentI, atenti si preacuti” a declarat directorul echipei McLaren.

El a adaugat: „nu trebuie niciodata sa fi suficient si sa spui ca ai rezolvat totul, dar sunt foarte increzator ca nimic rau nu se va mai intampla din nou in acest an. Cred ca ar fi o prostie. Am facut mai multe schimbari in interiorul echipei in ceea ce priveste personalul si procesele ca sa rezolvam unele provocari. Astfel toata lumea este constienta ca o mica eroare umana poate cauza unele dificultati in curse.”

„Nu sunt putin frustrat, sunt foarte frustrat. Avem o masina buna si doi piloti excelenti, deci uitandu-ma inapoi ar fi trebuit sa avem mai mult succes decat am avut. Am fost competitivi sau pe acolo in cele mai multe curse. Cred ca am fost foarte necompetitivi in cursa din Bahrain, dar cred ca aceasta a fost una plina de provocari. Decat sa ne concentram pe frustari, mai bine privim inainte si incercam sa fructificam oportunitatile viitoare. Oricare dintre pilotii nostri pot castiga campionatul si noi ca echipa cu siguranta ca il putem castiga pe cel al constructorilor. Am parcurs doar 25% din drum si sunt echipe rivale care gandesc la fel, dar noi suntem intr-o pozitie ce ne permite sa gandim asa” a mai spus britanicul.

El a incheiat: „mergand la Monaco nu ne mai gandim la frustrarile noastre. McLaren a castigat de 15 ori. Stim cum sa castigam acolo. Ambii piloti sunt buni pe acest circuit si avem o sansa serioasa sa obtinem victoria aici. Dar adesea esti la milimetrii distanta de un dezastru in cursa si la milisecunde distanta de un dezastru in garaj. Deci orice se poate intampla, dar mergem increzatori ca putem face o treaba buna si ca dupa aceasta cursa avem potentialul de a conduce ambele campionate”.