Masa intr-un nou sasiu dar sub aceasi presiune

Felipe Massa va beneficia de un sasiu nou pentru marele premiul al Malaeziei, in ideea de „a elimina orice suspiciune legata de performanta sa nefireasca de pe circuitul de la Albert Park” se mentioneaza pe site-ul echipei Ferrari.

Echipa continua sa il sustina pe Fellipe desi numeroase voci il dau deja schimbat de la echipa din nou sau spun ca ar trebuii sa plece. Editia italiana a Autosport spune despre Felipe ca a fost o rusine in cursa din Australia si vine si cu doi posibili inlocuitori. Este propus Sergio Perez si nimeni altul de cat Jarno Trulli. Se vede clar ca orgoliul italienilor sufera din cauza lipsei unui pilot de nationalitate italiana din cadrul garajelor pentru 2012.

Trulli este o optiune nefezabila totusi. Echipa Ferari are nevoie repede de altceva pe partea tehnica dar trebuie sa se uita si spre viitor si are nevoie de un imbold. Nu credem ca Trulli sau Perez pot fi acest imbold.

Oricum Domenicali a declarat ca „trebuie sa strangem cercul in jurul lui Felipe si sa il ajutam fiindca deja se afla sub presiune. Am cerut in acest sens inginerilor sa analizeze datele de pe masina si sa il linisteasca pe Massa. Masina din Malaezia va fi identica dar vom lucra la setarea masinii si vom veni cu lucruri noi si imbunatatiri in China si Bahrein.”