Massa „bucuros” că a ajuns de la Ferrari la Wiliams

Felipe Massa spune ca este „bucuros” ca Ferrari l-a aruncat la sfârșitul anului trecut. Brazilian a pilotat pentru echipa de la Maranello între 2006 și 2013, alături de campioni mondiali de Formula 1, extrem de apreciati, precum: Michael Schumacher, Kimi Raikkonen și Fernando Alonso.

De fapt, pilotul în vârstă de 33 de ani a spus că a fost chiar la nivelul lui „Iceman”(Kimi Raikkonen). „În 2007, el a fost campion, dar până la Monza eu am fost în fata lui,”, a declarat Massa, amintind lupta cu Raikkonen în urmă cu aproximativ șapte ani.” Din păcate, în echipa noastră am avut o înţelegere care spunea că în cursa de la Monza se va decide cine este numărul 1, și eu am fost înaintea lui Kimi atunci, dar am avut o problemă cu masina mea.

„În 2008, am fost din nou în fața lui,” a adaugat Massa,”și, de asemenea, până la accidentul din Ungaria, în 2009. Cu toate acestea, Kimi este acum campion mondial, iar eu nu sunt.”

După toate cele întâmplate, Massa insistă că nu are nici un regret cu privire la pierderea locului său de la Ferrari pentru 2014 și trecerea la echipa Williams.