Massa: ”Campionatul meu începe în Monaco”

„Sper ca acest sfarsit de saptamana sa poata fi considerat ca inceputul campionatului meu in 2012. Aceasta si datorita faptului ca aici este a doua mea cursa de acasa; fiindca traiesc aici pentru o mare parte a anului” a declarat Felipe Massa.

El a mai spus: „sper ca aceasta cursa sa mearga mai bine decat celelalte de pana acum. Aceasta este o cursa diferita fata de toate celelalta, cu exceptia lui Singapore, care este cumva similara si de aceea sper ca poate fi un nou inceput pentru mine. Am avut parte de momente dificile in cariera mea si poate ca acest inceput de sezon a fost cel mai dificil moment de pana acum. Deci trebuie sa ies din aceasta situatie, sa o iau in directia buna si asupra acestui lucru ma concentrez acum. Am avut de a face cu mai multe probleme pe partea tehnica, dar de asemenea si cu o cauza de natura mentala, asa ca nu este usor sa rezolvi aceste probleme. Dar daca se rezolva una atunci este mai usor sa o rezolvi si pe cealalta.”

Desi spera intr-un rezultat incurajator Massa nu se arunca in vreo predictie fantezista: „daca acceptam ca doua puncte slabe ale masinii sunt tractiunea si viteza – desi si acestea s-au imbunatatit – atunci lipsa vitezei nu este o problema pe un circuit stradal, deci acest lucru ar putea sa ne ajute. Ca de obicei, trebuie sa asteptam sa vedem ce se intampla in antrenamente inainte de a intelege situatia.”

 

 

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Hai Felipe !
    Ridica-te si arata lumii cat de bun puteti fi voi doi (tu si calutul cabrat).
    Ferrari are nevoie de doi piloti ca sa fie competitiva in campionatul pe echipe. Echipa merita sa se bata la titlu.
    SUCCES

Comments are closed.