Massa renunta la a-si vizita familia pentru a devenii competitiv

Desi unii l-ar numi ghinion, altii conspiratie, cei de la Ferrari vor sa inteleaga problemele cu care se confrunta Felipe. La ultima cursa din Australia el a obtinut doar locul 15 in timp ce colegul sau Alonso a castigat Marele Premiu. In calificari cu un sasiu nou, el a reusit sa fie la doar 0,35s in urma lui Fernando.

Desi multe voci il dau afara de la echipa si cer asta cu insistenta, Domenicali stie ca situatia se poate intoarce in favoarea lui Massa la fel cum a fost cu 4 ani in urma cand Felipe nu avea nici un punct castigat dupa primele doua curse.

„Imi amintesc ca acuma 4 ani, de fapt chiar dupa cursa de la Sepang, care a fost castigata de Kimi, Felipe a fost in aceasi situatia ca si astazi” a declarat italianul. „Ziarele cereau inlocuirea sa si el a reusit sa reactioneze imediat in cel mai bun posibil si multumita suportului avut de la echipa a castigat doua dintre urmatoarele trei curse. Ne amintim in ce mod special s-a terminat acel sezon, echipa castigand titlul mondial la constructori” a mai adaugat el.

„Felipe si-a schimbat planurile si in loc sa mearga acasa sa isi vada familia din Brazilia, el va fi la Maranello maine sa lucreze impreuna cu inginerii, sa analizeze calm situatia, tot ceea ce s-a intamplat in ultimele doua curse si sa incerce sa identifice de ce nu a fost in stare sa presteze la nivelul la care el este capabil. Acesta este atitudinea potrivita si noi suntem gata sa il ajutam” a concluzionat Domenicali.