Massa spune că e mulţumit cu configuratia gasită

„Este adevarat, sunt mult mai bucuros pentru ca pot conduce F2012 mult mai aproape de modul in care imi place sa conduc. Aceasta inseamna ca sunt mai multumit cu pilotajul si cu echilibrul masinii si cu viteza la care pot alerga acum. Cand se intampla asta, desigur ca te simti bine si toate modificarile si inovatiile aduse au ajutat la acest lucru” a declarat Felipe Massa care in ultimele doua curse a aratat o revenire de forma, dupa ce primele 5 curse din sezon s-a chinuit la bordul monopostului Ferrari.

El a adaugat: „de asemenea important este modul in care am lucrat la setarea masinii cu inginerii meu, am schimbat mult lucruri in termeni de echilibru si am gasit o buna directie care mie mi se potriveste”.

Intrebat daca merge cu o abordare diferita decat a colegului sau Fernando el declara: „cred ca da, nu total diferit, dat cu siguranta lucram in moduri diferite. Fiecare pilot are propriul sau stil de pilotaj – modul cum intoarce volanul sau cum foloseste pedala de acceleratie -si daca nu te simti confortabil cu ceva cu siguranta acest lucru nu te ajuta. Cand ceva nu se potriveste, de departezi de directia corecta si pierzi din performanta, fiindca nu poti lucra la capacitatea ta intreaga, de 100%.”