„Massa ştie ce are de făcut”

Aceasta este declaratia lui Stefano Domenicali, directorul echipei de Formula 1 Ferrari care a spus ca spera ca acesta sa isi maximizeze performantele.

„El stie exact ce are de facut si ce asteptam noi de la el. Sunt inaintea sa curse foarte importante atat pentru el ca si pilot cat si pentru el ca si membru al echipei Ferrari. Vrem ca impreuna cu el sa atacam pozitia numarul 1 in clasamentul constructorilor si ca el sa ia puncte de la pilotii care se afla in fata” a declarat italianul.

El a mai spus ca nu este nici o graba in a stabili linia de piloti pentru anul viitor.

2 comentarii

  1. Post By daniel

    Ferrari nu au cum sa ia campionatul la constructori daca stau doar intr-un singur pilot. E adevarat ca in afara de cei doi de la Red Bull la restul echipelor de top un pilot trage dupa el echipa.
    Masina celor de la Ferrari a crescut foarte mult de la prima cursa pana acum, nu au inca cea mai rapida masina si nici cu cea mai buna aerodinamica, au insa o fiabilitate (cel putin deocamdata) de invidiat. Fernado a aratat ca se poate castiga cu masina asta sau se poate bate pentru primele 4-6 locuri. Trebuie sa confirme si Felipe.
    SUCCES!

  2. Post By Snatch

    Locurile 4-6 …eu cred ca locurile 2-4 mai degraba plus urmatoare update-uri cu care siguranta Ferrari va devenit un pretendent mai mult decat frecvent pentru primu loc, mai ales sub mana usoara a lui Alonso.

Comments are closed.