Max Verstappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2023

Max Verstappen a pus capăt speculațiilor cu privire la viitorul său din F1, prin semnarea unui nou acord cu cei de la Red Bull, acord care se va derula până în 2023. Este cel de-al doilea anunț important din Formula 1, privind viitorul piloților, după cel privind prelungirea contractului dintre Leclerc și Ferrari, până în 2024.

Verstappen spune că va rămâne cu echipa Honda încă trei sezoane, reafirmându-și intenția de a câștiga titlul mondial alături de ei. „Vreau să câștig cu Red Bull, iar obiectivul nostru este, desigur, să luptăm împreună pentru a câștiga un Campionat Mondial”, a spus Verstappen, în vârstă de 22 de ani, clasat deja de opt ori pe podium. Olandezul s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general al piloţilor, după Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas.

Anunțul făcut la început de an de olandez pune capăt oricăror speculații și demonstrează că doi dintre cei mai străluciți reprezentanți ai noii generații de piloți de F1 – Verstappen și Charles Leclerc – au acum locurile asigurate la Red Bull și, respectiv, Ferrari.