McLaren sunt siguri că sunt pe calea cea bună

Jonathan Neale directorul tehnic al echipei McLaren este increzator ca echipa sa se afla pe drumul cel bun si ca acum cunoaste problemele masinii.

„Cred ca stim unde sunt problemele cu monopostul dar ca sa fim absolut siguri trebuie sa alergam cu pachetul cu care vom alerga in China. Asadar munca de Vineri (din antrenamente n.t.) este un element esential pentru noi. Asa cum se intampla tot timpul cu o masina, nu exista un singur lucru sau vreun glont fermecat, sunt o suma de lucruri care vor restabili performanta masinii. Iar noi credem ca avem un pachet foarte bun dar evident nu am atins performnata pe care noi am asteptat-o” a declarat britanicul.

El a mai adaugat: „cred ca daca ma veti intreba la sfarsitul cursei din China noi vom arata o mai mare incredere in echipa si masina  fiindca avem o echipa foarte puternica care lucreaza intens si suntem motivati de efortul depus de Sergio si Jenson care au fost foarte intelegatori si au muncit extrem de mult atat in masina cat si in afara ei. Cu siguranta cred ca suntem pe calea cea buna si avem idee despre care sunt problemele masinii.”

El considera ca fiind inca 17 curse pana la sfaristul sezonului echipa sa are in continuare sanse la titlul mondial: „este un sezon lung si asa cum stiti suntem in prima jumatatea a lui Aprilie si urmeaza sa alergam in curse pana la sfarsitul lunii Noiembrie. Am vazut in anii trecuti ca echipe care au inceput sezonul cu o masina care nu era pe prima pozitie a grilei de start a putut sa lupte pentru campionat pana la sfarsitul sezonului. Tot ceea ce facem noi este sa ajungem in forma in care putem castiga curse si daca vom ajunge acolo rapid – si nu vad nici un motiv sa nu ajungem – atunci vom putea lupta pentru campionat. Evident ca nu este un start de sezon ideal cel pe care l-am avut, nu ne putem ascunde, cred insa in echipa si cred in aceasta masina in acest moment. Hai sa ii dam bataie si vom vedea ce se intampla.”

F1 Manager: un sezon dezastruos nu a mai avut McLaren de foarte mult timp și și noi credem ca vom reveni acolo unde le este locul.

2 comentarii

  1. Imi pare rau de ei, dar anul acest se vor bate alte echipe la titlu. Si poate ca surpriza de ce nu Mercedes.

  2. Post By daniel

    Dupa prezentarea din iarna a monoposturilor „specialistii” laudau McLaren si Sauber. Ce masini grozave au facut, ce bine o sa mearga pe circuite samd. Dupa doua curse dinspre McLaren auzim „povestea” de anul trecut de la Ferrari: trebuie sa … speram sa .. ar fi bine sa … Da, ar fi bine sa avem cat mai multe monoposturi care sa fie capabile sa concureze la nivel asemanator.
    RBR, Ferrari, Lotus,Mercedes par cam pe acolo. Ar fi bine sa ajunga si McALren si poate ForceIndia sau de ce nu si Sauber.

Comments are closed.