McLaren testează noi componente

Astazi si chiar maine McLaren va teste noi componente pentru masina MP28.

Directorul pe partea sportiva Sam Michael a spus ca vor veni cu o seire de inovatii, componente ce au zburat direct de la fabrica lor din Woking in Malaezia ca raspuns la forma slaba pe care au aratat-o in prima cursa a sezonului.

„Avem modificari la masina. Avem doua lini noi, una care este dezvoltarea normala componente care oricum ar fi venit si avem unele componente experimentale pe care le vom folosi si vom analiza degradarea pneurilor de pe masina” a declarat Michael.

El a refuzat sa faca orice predictii legate de cat de bine vor functiona aceste modificari in Malaezia, dar a recunoascut ca acum ei inteleg mai bine masina.

„Am reusit sa facem ceva treaba in ultimele zile. Daca acest lucru va rezolva problemele noastre de competivitate nu va pot spune ca sa fiu sincer fiindca nu stiu nici eu acest lucru acum. Cred insa ca si daca am merge la Melbourne din nou am face o treaba mai buna pentru ca acum avem mai multe date. Speram ca in Malaezia sa intelegem masina mai bine” a incheiat el.