McLaren X 3

Lewis Hamilton spune ca nu a semnat inca cu nimeni si ca nu se lasa distras de stiriile care vin din presa si pe care el le-a catalogat drept mizerii. El a spus ca este concentrat 100% asupra campionatului si ca are nevoie de un timp ca sa se clarifice detalile contractului, neprecizand despre ce contract e vorba si cu cine. Se spune inca ca cei de la McLaren s-au saturat sa mai stea dupa Lewis si ca deja lucreaza la planul B.

Martin Withmarsh declara ca nu intelege ce s-a intamplat cu masina lui Button de a nu mai functionat in cursa de la Monza. Este clar ca in masina mai erau 50l de benzina dar ca aceea nu se afla in locul in care doreau ei sa fie si in care trebuia sa fie. El a spus ca sistemul de alimentare nu s-a modificat in ultimii 5 ani dar ca nu s-a mai intamplat de mult timp ca sa nu cunoasca cauza unei probleme. Toate componentele sistemului de alimentare de pe masina lui Jenson au fost schimbate dar nu este multumit ca si in situatia in care ar fi cunoscut cauza problemei.

Sergio Perez este ultimul pilot pe care reporterii il dau in masina lui Hamilton. Se pare ca cei de la McLaren sunt hotarati sa nu mai continue negocierile cu Lewis dupa cursa din Singapore si ca il vor lasa pe liber iar un posibil inlocuitor ar fi mexicanul Perez care este pilot in academia Ferrari dar despre care presedintele italian a spus ca nu il vrea la echipa asa de repede.