Mick Schumacher a ales între Ferrari și Mercedes

Mick Schumacher este pregătit să semneze un contract cu Ferrari pentru a se alătura programului lor pentru juniori, după ce a refuzat o propunere similară venită din partea celor de la Mercedes, scrie presa de specialitate din Italia. Motorsport, ediția italiană, susține că Mick Schumacher, campionul european de Formula 3, a optat deja pentru echipa de la Maranello.

Fără a se ralia până acum vreunuia dintre giganții F1, reușind să-și finanțeze propriul drum, fiul legendarului Michael Schumacher, care a anunțat că va concura în Formula 2 în 2019 pentru echipa italiană Pertamina Prema, a purtat discuții în ultimele patru luni atât cu Scuderia, cât și cu Mercedes.

Deși Toto Wolff lăuda recent abilitățile adolescentului, spunând că Mick Schumacher poate avea succes în F1, „poate chiar cu noi, cu Mercedes”, șeful celor de la Ferrari, Maurizio Arrivabene, a avut câștig de cauză, după ce afirma în septembrie: „Cu un nume ca acesta, care a scris pagini istorice în istoria Ferrari, ușa de la Maranello va fi întotdeauna deschisă”.

Motorsport spune că este clar că Schumacher urmează să semneze cu Ferrari, o mișcare impusă, cel mai probabil, de ascensiunea meteorică a lui Leclerc.