Mihai Marinescu a condus 18 tururi cursa de la Silverstone

Dupa ce a terminat pe locul 4 in prima cursa de la Silverstone, Mihai Marinescu conduce acuma cursa a doua de pe circuitul de la Silverstone, Marea Britanie. Ramaneti cu noi pentru a afla mai multe informatii. El a plecat de pe prima pozitie a grilei si a fost urmat de Fonata la 0,4s.

Mihai se afla pe locul 1, urmat la numai 0,7s de Bacheta. Cursa se afla in turul cu numarul 6 in acest momemnt si Bacheta s-a apropiat de Mihai de la 1,3s cat ii separau in turul cu nr. 3. Fontana este pe locul 3 la 3,5s si in acest moment Marinescu are cel mai rapid tur, astfel ca este la 1s de Bacheta.

Timpii primilor 2 sunt apropae identici, in turul cu nr. 8 distanta pe tur fiind de 0,006s. In turul nr. 9 Mihai a reusit sa mai puna o zecime intre el si urmaritorul sau.

Ordinea primilor 6 ramane neschimbata: Marinescu, Bacheta, Fontana, Mckenzie, Tuscher, Zamparelli si Zannella castigatorul cursei de ieri, doar pe locul 7.

Turul cu nr. 10 a adus un plus de jumatate de secunda lui Bacheta care este la 0,4s in spatele lui Marinescu in acest moment. Ambii sunt la 5 secunde fata de locul 3 si singurii care au timpi sub 1:50s pe tur. La fel are si Pommer aflat pe locul 8 care pune presiune pe Zanella aflandu-se la doar 0,6s in spatele sau. In cele din urma a reusit sa treaca de Zanella si a ajuns pe locul 7.

Mihai reuseste sa puna inca doua zecimi intre el si rivalul sau in ultimele doua tururi, astfel ca acuma se afla la 0,6s la conducerea cursei. Haide Mihai.

Mckenzie s-a apropiat la o secunda de Fontata si este cel mai rapid de pe circuit in acest moment. Distanta intre primii doi este din nou de numai 0.45s.

Turul 16 il gaseste pe Mihai la conducerea cursei. Lupta stransa si pentru pozitiile 3, 4 si 5. Cei trei piloti se afla intr-un interval de doar 1,5s. Marinescu conduce in continuare la 0,41s in timp ce am intrat in turul cu numarul 19. Mai 3 tururi si Mihai va reusi o performnata istorica pentru sportul moto din Romania.

Urmaritorii primilor doi sunt in spate la peste 7s.

Bacheta l-a deapsit pe Mihai si s-a distantat la 1s de acesta. Mihai are locul 2 asigurat, dar cu siguranta va simti un gust amar cand a condus cursa timp de 19 de tururi.

Felicitari Mihai pentru rezultatul obtinut. Nimic nu il opreste ca sa obtina victoria in cursele ce vor urma.