„Monaco este ca un raliu printre copaci”

„Nu cred ca Monaco este mai diferit decat a conduce o masina de raliuri printre copaci. Este putin mai inselator aici, dar cunosc circuitul” a declarat Kimi Raikkonen.

„Norocul este important dar nu poti impinge la limita prea mult de la inceput fiindca circuitul se schimba si nu conteaza daca in antrenamente esti pe locul 15 sau pe locul 1. Trebuie sa intelegem modul in care circuitul se schimba, sa pregatim masina si avem nevoie doar de cateva tururi rapide in calificari, iar in cursa avem nevoie ca toate tururile sa fie rapide, dar in antrenamente nu conteaza” a mai declarat finlandezul.

El a adaugat: „trebuie sa iti faci propriul noroc si sa faci lucrurile bine si chiar daca conduci cursa poate fi un accident in fata ta pe care sa nu il poti evita, acesta este Monaco. Nu cred ca sunt un tip prea norocos si niciodata nu m-am bazat pe asta. Intotdeauna incerci sa castigi dar daca nu o faci inseamna ca nu ai fost destul de rapid. Vom incerca din nou in aceasta cursa dar cu siguranta sa castigi aici nu este un lucru usor. Cu toate acestea vom incerca sa o facem.”

 

Un comentariu

  1. Post By Grozav.Nelu18

    Succes Kimi!!

Comments are closed.