Monopostul Aston Martin, „un dezastru”. De ce Vettel ar putea să NU mai revină 

Nu este încă clar dacă Sebastian Vettel se va întoarce să conducă în monopostul Aston Martin în acest weekend, în Arabia Saudită. Iar motivul real ar putea să nu aibă nicio legătură cu infectarea sa cu Covid.

Nico Hulkenberg, care l-a înlocuit pe cvadruplul campion mondial în deschiderea sezonului din Bahrain, spune că el va fi „cu siguranță” la Jeddah.

Nu voi ști până joi sau vineri dacă va conduce Vettel sau eu”, a spus germanul.

Șeful echipei, Mike Krack, a dezvăluit că Vettel este „răgușit” în timp ce își revine după Covid și că totul va depinde de testul negativ.

Sincer, nu sunt sută la sută sigur de regulile din Arabia Saudită, dar să sperăm”, a spus el.

Echipa a vrut să folosească metoda buldozerului, dar nu  funcționat

O interpretare deloc confortabilă a situației poate fi aceea că Vettel nu ar fi motivat să revină în acest weekend pentru a concura cu necompetitiv mașină Aston Martin în acese sezon.

Echipa a pierdut firul”, a declarat fostul pilot de F1 Ralf Schumacher pentru Sport1. „Nu poți pur și simplu să iei mulți oameni și mulți bani, să-i pui într-o oală, să-i amesteci pentru scurt timp și apoi să speri să iasă ceva bun din asta în Formula 1.
Echipa a vrut să folosească metoda buldozerului, dar asta nu a funcționat la Toyota”, a insistat el.

Ralf spune că i-a auzit pe membrii echipei Aston Martin spunând că monopostul din acest an este un „dezastru”, și, probabil, problema ar putea fi proprietarul, miliardarul Lawrence Stroll. Aud că proprietarul echipei participă la toate întâlnirile și dictează cum ar trebui să fie lucrurile. Dacă așa este, atunci va deveni foarte, foarte dificil”, a spus el.